top of page

Inget vanligt evenemang!

|

Ej tidsbundet!

Yoga & Paddling - A Perfect Pair for Mindful Movement

Utövandet av yoga och paddling må verka väsensskilda men de har många beröringspunkter och en kombination av de båda aktiviteterna kan resultera en starkare, smidigare och kraftfullare praktik för dig som paddlare.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yoga & Paddling - A Perfect Pair for Mindful Movement
Yoga & Paddling - A Perfect Pair for Mindful Movement

Tid och plats

Inget vanligt evenemang!

Ej tidsbundet!

Om evenemanget

Jag har skrivit en bok som syftar till att ge paddlare en inblick i hur yoga kan vara ett fantastiskt komplement i en träningsrutin för att stärka kropp och sinne med handfasta råd och beskrivningar av ett antal väl utvalda yogapositioner mm (se nedan för mer information). Är du paddlare med liten eller ingen erfarenhet av yoga (men även yogis med mer erfarenhet kan ha nytta av boken) eller yogi som funderar på att börja paddla så kan denna bok bli en handbok för dig. 

Det finns miljoner böcker om yoga och massor med böcker om yoga i kombination med andra aktiviteter där yoga införlivas i en träningsrutin för att förbättra balans, styrka, uthållighet och fokus hos atleten eller amatöridrottaren. Ett område med väldigt få böcker är paddlarens. Det har jag med min bok Yoga & Paddling - A Perfect Pair For Mindful Movement försökt ändra på. Den vänder sig till främst till paddlare av kayaker och kanotister men även i viss mån till SUPare som är nya inför yoga men skulle vilja lägga till yoga i en träningsrutin för att stärka de delar av kroppen som är viktiga att hålla i form när man paddlar.

Boken innehåller tolv enkla men effektiva yogapositioner, andningsövningar, information om mindfulness och en ca. 20-minuter lång yoga sekvens lämplig för en paddlare som har ingen eller liten erfarenhet av yoga men skulle även kunna passa en mer erfaren yogi som har börjat paddla och som vill veta vilka områden och rörelser eller positioner som är lämpliga att fokusera på för paddlare.

Boken är en så kallad e-bok (digitalt format) och som nu finns på engelska men den kommer inom kort att översättas till svenska och även komma i fysisk form. Den ligger på Amazon.com och du kan kika på den här genom att klicka på: Yoga & Paddling

Har du ett konto på Amazon och får skriva recensioner skulle jag bli superglad om du skulle kunna tänka dig att göra det. Som tack får du en gratis yogaklass om du bor i Östersundsområdet. 

Det här evenemanget har en grupp. Du är välkommen att gå med i gruppen när du anmäler dig till evenemanget.

Dela detta evenemang

bottom of page