top of page

lör 21 okt.

|

Östersund

Spiralernas magiska värld

Upptäck spiralernas magiska värld genom Feldenkraismetoden med rörelsecoach Richard Sioustis

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Spiralernas magiska värld
Spiralernas magiska värld

Tid och plats

21 okt. 2023 09:00 – 13:00

Östersund, Artillerigatan 7, 831 35 Östersund, Sverige

Om evenemanget

Vi hittar spiraler i naturen och i våra kroppar. Vår kropp är designad för att utnyttja spiraler i rörelse för att kunna skapa och frigöra energi, både i vardagen och i prestationssammanhang. Denna workshop ger dig en inblick i Spiralernas magiska värld och hur vi kan använda dem i vårt dagliga liv för att röra oss lättare, skapa fler möjligheter till rörelse och prestera på en högre nivå. Genom Feldenkraismetoden kommer du att fördjupa dig i spiralernas djupgående inverkan på rörelse. Så följ med på denna stärkande utforskning av spiralernas fascinerande värld.

Vad är Feldenkrais?

Feldenkrais är en rörelsepedagogik som handlar om lärande och utveckling av rörelser, där du lär dig att röra dig mer fritt och lätt, att bära mindre stress i din kropp och att sluta göra saker som leder till smärta. Metoden kan hjälpa dig att få tillbaka kontrollen över ditt liv, att utvecklas och bli bättre på det du vill. Genom att förstå varför du känner och rör dig som du gör kommer du kunna lära dig hur du kan röra dig annorlunda, så du kan bli mer av den du är och vill vara.

Feldenkraismetoden handlar om att arbeta med din förmåga att reglera och styra dina rörelser genom att arbeta med nervsystemet för att bryta upp ogynnsamma mönster och därmed kunna lära dig nya mer fördelaktiga mönster.

Feldenkrais metoden arbetar med hjärnans förmåga att reglera, bryta och skapa nya kopplingar: "-Vi är inte ute efter flexibla kroppar utan flexibla hjärnor", är ett känt citat från Moshe Feldenkrais. Under en Feldenkraislektion handlar allt om att ta hand om sig själv på bästa möjliga sätt, så att vi i det verkliga livet ska kunna göra saker kraftfullt och effektivt utan att skada oss själva eller andra. Du utforskar funktionella rörelsemönster såsom att sträcka, böja och vrida på kroppen och att andas, gå, springa och sitta. Du kommer att bli överraskad över vad du kan känna, förnimma och göra efter en lektion. Samtidigt lär du dig att uppmärksamma vad som sker i kroppen och hur du utför rörelserna.

Vem är Richard?

Richard Sioustis, rörelsecoach, är 35 år gammal och passionerad kring rörelser. Han är utbildad inom tre olika metoder, Fighting Monkey, Wim Hof och Feldenkrais som han ofta kombinerar.

Biljetter

  • Spiralernas magiska värld

    21 oktober 09.00-13.00

    1 108,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page