klasser & priser

ChakraHarmoni

MediYoga

Terapeutisk svenskutvecklad yogaform baserad på traditionell Kundaliniyoga. Kan utföras på stol och alla rörelser är anpassade så att man även vid rörelsebegränsningar ska kunna utföra dem. Yogaformen är mycket avslappnande och ger skön återhämtning. Andningsövningar ingår som en integral del i passen.

Leder gör Anna som är diplomerad MediYoga- och Yinyogainstruktör. 

Öppna klasser måndagar, tisdagar och torsdagar. Se schema & priser.

ChakraQiHarmoni

Yoga, taiji och qigongrörelser sammanvävda till ett mjukt pass som stärker qi/prana och balanserar dina sju huvudsakliga chakran från rotchakrat till kronchakrat. Passar de flesta oavsett ålder, erfarenhet eller rörelseförmåga. Även du som lider av smärta och värk i höfter, rygg och axlar/nacke eller är stressad eller utmattad kan med viss anpassning utföra passet. För att förstärka effekten av rörelserna används även färgterapi, eteriska oljor och utvald musik.

 

Passet utförs till största delen på matta men även stående rörelser ingår och börjar med en andningsövning och avslutas med en längre vila. Rörelserna är mycket lugna och mjuka och passar de flesta men de är samtidigt kraftfulla och stärker kroppen och gör den mer rörlig.

 

Vill du gå ner i varv, minska stressrelaterade besvär (fysiska som mentala och emotionella) och/eller bara njuta av en stund iHarmoni är ChakraHarmoni för Dig.

 

Leder gör Anna som är diplomerad MediYoga-instruktör och har utövat taijiquan i 30 år, utbildad i London vid Shenlin Society. Öppen klass för alla kort och drop-in.

Iyengaryoga

Iyengaryoga är en dynamisk yogametod där vi ofta använder olika hjälpmedel som klossar, bälten och filtar. Detta för att du lättare ska kunna utföra yogaställningarna och kunna hålla positionerna anatomiskt korrekt. Positionerna görs i en viss sekvens för att nå önskvärda effekter såsom exempelvis styrka och smidighet. Iyengaryoga är ett optimalt sätt att kombinera fysisk aktivitet med mental återhämtning. Denna yogametod kan man praktisera oberoende av ålder, rörelseförmåga eller olika fysiska eller psykiska tillstånd. 

Fredrika Zeidlitz är certifierad Iyengaryogalärare sedan 2008, innehar Intermediate Junior 1 sedan 2012. Fortbildar sig regelbundet hos seniora Iyengaryogalärare. Arbetar dagtid på BUP som leg psykolog.

Helena Bjurberg har praktiserat yoga sedan 2010 och är under utbildning för närvarande och åker regelbundet på kurser med seniora Iyengaryogalärare. Helena är utbildad psykologisk coach och arbetar i Östersund kommun med ungdomar.

Under våren kommer vi att turas om att leda passen. Hör av dig till oss vid frågor: 

Fredrika: fredsjogreen@hotmail.com , 070-5724002. 

Helena: helenabjurberg@gmail.com , 070- 3341170.

Kontakta gärna oss för privata- och företagsevenemang! Öppen klass tisdagar 17.00-18.30 för kort, klippkort och drop-in. Se schema & priser. Se www.iyfse.se för mer information om Iyengaryoga.

Yinyoga

Yinyoga är en kombination av yoga, kinesisk medicin och mindfulness där akupunkturpunkter längs dina meridianer stimuleras med enkla men effektiva rörelser som görs liggandes eller i sittande ställning. Positionerna hålls under längre tid, allt från 1 till 5 minuter och låter våra "yin-kroppsdelar" så som bindväv, fascia, ligament och de inre organen sträckas ut och mjukas upp. Musklerna får vila, de är yang till sin natur och vi stretchar "passivt" utan att forcera, låter kroppen öppna upp i egen takt. Samtidigt som vi vilar i positionerna praktiserar vi medveten närvaro eller mindfulness. Passet avslutas med en qimassage.

Leder gör Anna som är diplomerad MediYoga- och Yinyogainstruktör.

Öppna klasser måndagar, onsdagar och fredagar. Se schema & priser.

Dynamisl Hathayoga
Yoga för dig - din länk till den skandinaviska yogacommunityn
www.yogafordig.nu

priser

Yoga så mycket du kan och vill!

2 veckorskort: 350kr

4 veckorskort: 650kr 

6 veckorskort: 950kr 

8 veckorskort: 1250kr

10 veckorskort: 1450kr 

12 veckorskort: 1650kr

14 veckorskort: 1850kr

16 veckorskort: 2100kr

18 veckorskort: 2350kr

20 veckorskort: 2550kr 

 

-Köpta kort kan inte återbetalas eller bytas mot annan behandling eller produkt. 

- Vid längre tids sjukdom eller annat oförutsägbart förhinder, kan kort frysas.

Betala genom att swisha till 123 635 9863, betala med kort eller till bg: 624-8207

Flexibilitet!

10-Klippkort: 1600kr. Giltigt 5 mån

5-Klippkort: 825kr. Giltigt i 3 mån

Årskort:  5100kr. Gäller alla klasser i Yogashala iHarmonis regi under två terminer. Kan tecknas när som helst under året och gäller för vår- och höstschemana, ca. 41 veckor/år. Uppehåll sker under några veckcor i juli, augusti och december.

Köpta kort kan inte återbetalas eller bytas mot annan behandling eller produkt. 

- Vid längre tids sjukdom eller annat oförutsägbart förhinder, kan kort frysas.

Betala genom att swisha till 123 635 9863, betala med kort eller till bg: 624-8207

Företag som vill yoga, prova qigong, taiji eller hyra lokal kontaktar Anna Strandin, info@yoga-shala.se för prisförslag. Jag kommer till er eller så kommer ni till mig! Se även GRUPPER & FÖRETAG

Prova-på eller på besök i stan!

Drop-in: 170kr 

Barn/ungdomar: 13-17år (13-15år i vuxens sällskap) 50% på ordinarie priser

Privatlektion: 780kr för 1 deltagare, 780kr + 390kr för 2 deltagare

Heltidsstuderande, heltidssjukskrivna och seniorer: 20 % på alla priser. För studerande gäller uppvisande av CSN-kort eller liknande intyg. 

Anställda på Region JH, kommun och JGY har 5% rabatt på alla kort och behandlingar.

- Köpta kort kan inte återbetalas eller bytas mot annan behandling eller produkt. 

- Vid längre tids sjukdom eller annat oförutsägbart förhinder, kan kort frysas.

Betala genom att swisha till 123 635 9863, betala med kort eller till bg: 624-8207

YogaShala iHarmoni OSD nya logga.png

© 2019 YogaShala iHarmoni