fre 04 feb. | YogaShala iHarmoni OSD

Vinyasa Yoga Yogalärarutbildning 2022!

Vinyasa Yoga Yogalärarutbildning med Todd och Anna 2022! Den här yogalärarutbildningen i Vinyasa Yoga är både för dig som vill ha en gedigen yogalärarutbildning och träning i Vinaysa Yoga för att leda klasser och för dig som som vill fördjupa din kunskap i yoga. Anmäl ditt intresse!
Vinyasa Yoga Yogalärarutbildning 2022!

Tid och plats

04 feb. 2022 11:00 – 23 okt. 2022 16:00
YogaShala iHarmoni OSD, Artillerigatan 7, 831 35 Östersund, Sweden

Om evenemanget

Vinyasa Yoga Yogalärarutbildning med Todd och Anna 2022!

Den här yogalärarutbildningen i Vinaysa Yoga är både för dig som vill ha en gedigen yogalärarutbildning och träning i Vinaysa Yoga för att leda klasser och för dig som som vill fördjupa din kunskap i yoga.

Lärarna Todd Grube och Anna Strandin är båda mycket erfarna och kunniga yogalärare och har undervisat i Sverige, USA, England och Brasilien. Med en gemensam erfarenhet av mer än 25 år inom yoga och andra modaliteter är detta en utbildning med ett par av Sveriges mest kunniga och erfarna yogalärare och borgar för en heltäckande utbildning.  Utbildningen är internationell och hålls både på engelska och svenska och skulle översättning behövas av de delar som ges på engelska så finns Anna till hands. Utbildningen uppfyller alla kriterier enligt Yoga Alliance och efter avslutad utbildning kan du bli internationellt certifierad enligt 200 RYT.

Utbildningens utformning: 200 timmar fördelat på 8 långhelger fre-sön med start 2022.

Vid varje utbildningstillfälle ingår två ordinarie klasser som du kan vara med och assistera på och få erfarenhet i din yogalärarroll och självklart få egen viktig yogaträning. Du får också vara med på en gratis klass i veckan under utbildningstiden i Annas studio YogaShala iHarmoni.

Din investering: 36000kr

Early Bird! Anmäl dig innan 30 september och få 10% rabatt på priset!

3000kr EJ återbetalningsbar anmälningsavgift. Resterande belopp eller 1:a delbetalningen (av max 3) inom en månad. Anmälan kan göras med swish (meddela på info@yoga-shala.se för detta alternativ) eller med kort här på hemsidan. Resterande belopp med faktura/fakturor.

Låt din dröm gå i uppfyllelse!

Schema


 • 53 timmar

  1:a helgen


 • 52 timmar

  2:a helgen

Ytterligare 6 objekt tillgängliga
Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • Anmälningsavgift
  3,000 kr
  3,000 kr
  0
  0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang