top of page

sön 15 sep.

|

YogaShala iHarmoni

Lååång skööön söndagsklass

En extra lång och skön klass/workshop på hela 2,5 tim. Varje klass har ett tema med fokus på fysiska, känslomässiga eller själsliga hälsoaspekter.

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Lååång skööön söndagsklass
Lååång skööön söndagsklass

Tid och plats

7 fler datum

15 sep. 2024 15:30 – 18:00

YogaShala iHarmoni, Artillerigatan 7, 831 35 Östersund, Sverige

Om evenemanget

Ca två söndagseftermiddagar i månaden (preliminära datum är: 1/9, 15/9, 29/9, 13/10, 10/11, 24/11, 8/12 och 22/12) erbjuder jag en extra lång och skön klass/workshop på hela 2,5 tim. Varje klass har ett tema med fokus på fysiska, känslomässiga eller själsliga hälsoaspekter.

Klassen kostar 2 "klipp" från ditt veckopass. Du bokar in dig som vanligt och jag drar ett ett extra "klipp" manuellt. Bra om du inte har möjlighet att komma en veckodag eller om giltighetstiden är på väg att gå ut. Vill du droppa-in och betala på plats kostar klassen 306kr som swishas till 123 635 9863 i samband med bokningen eller betala med kort eller swish på plats.

Meddela mig om du vill följa klassen online så skickar jag en länk.

Här kommer exempel på olika teman:

Ett potpurri av yoga, meditation, mantra och qigong. Vi börjar med djupt avslappnande Yoga Nidra. Innerlig MediYoga sätter tonen för eftermiddagen. Fortsätter med AnnaYoga och chantar Annapurnas lov (näringens gudinna). Vi stärker sinnet, skelettet och själen (och förbättrar dessutom balansen och hållningen). Vi skakar loss till Shaking Qigong och avslutar med skön yinyoga där vi släpper taget om kroppen, tankarna och känslorna. 

Tema chakrasystemet - Vi gör ett balanserande chakrapass med mantrasång och meditationer.

Tema benhälsa - OsteoYoga med fokus på att stärka skelettet, bygga styrka och rörlighet och förbättra balansen. 

Tema vattenelementet - Vi vitaliserar vattenelementet för att stärka vår känslomässiga kropp, astralkroppen. Mycket fokus på höften, bäckenet och lymfsystemet. 

Tema eldelementet - Energipåfyllande eldpass 1. Lite mer fysiskt men ändå lugnt och mjukt. Vi tillägnar klassen till Annapurna, näringens gudinna och chantar hennes lov. Näring för kroppen, sinnet och själen!

 

Temat annonseras någon vecka innan klassen. 

Dela detta evenemang

bottom of page