top of page

sön 31 dec.

|

Staden

Nyårsretreat

Det är med stor glädje och öppna hjärtan vi inbjuder er att fira övergången till 2024 med oss i en atmosfär fylld av värme, yoga och gemenskap.

Nyårsretreat
Nyårsretreat

Tid och plats

31 dec. 2023 16:00 – 22:00

Staden, Artillerigatan 7, 831 35 Östersund, Sverige

Om evenemanget

Kära vänner!

Det är med stor glädje och öppna hjärtan vi inbjuder er att fira övergången till 2024 med oss i en atmosfär fylld av värme, yoga och gemenskap.

När: Nyårsafton 2023 16.00-22.00

Var: Yogashala iHarmoni

Investering: 1200:- / person

Vi bjuder in till en trygg och fridfull upplevelse, skräddarsydd för att hjälpa dig att lämna det gångna året bakom dig och välkomna det nya med en öppen själ. Under kvällen kommer vi bland annat erbjuda:

  1. Ayurvedisk Vegetarisk Måltid: Vi kommer att njuta av en närande vegetarisk måltid, tillagad enligt Ayurvediska principer. Tillsammans hjälper vi till med de sista förberedelserna inför måltiden, vilket ger oss en möjlighet att fördjupa gemenskapen och samhörigheten mellan oss alla.
  2. Meditation och Yoga: Vi kommer att guida dig genom mjuka, lugna yogapass samt meditationer med hjälp av läkande oljor och helande ljud, som hjälper dig att förankra dig själv och skapa harmoni inför det nya året. Detta är en tid för inre reflektion och fridfullt närvarande.
  3. Reflektiva Skrivövningar: Genom reflektiva skrivövningar kommer vi att uppmuntra dig att utforska dina erfarenheter från det gångna året och sätta intentioner för det som komma skall. Detta är en kraftfull möjlighet att lämna det förflutna bakom dig och omfamna framtiden med positiv energi.
  4. Nyårsfirande: Vi avslutar kvällen med att tillsammans skåla in det nya året med alkoholfritt bubbel. Det blir också en trevlig stund för att samla oss och dela våra upplevelser.

Vi ser fram emot att dela denna speciella kväll med er och skapa minnen som kommer att följa oss genom hela det kommande året. Oavsett om du är ny inom yoga och meditation eller en erfaren praktiker, är detta retreat öppet för alla som vill välkomna det nya året på ett meningsfullt sätt.

För att säkerställa att vi har tillräckligt med utrymme och resurser för alla deltagare, ber vi er att vänligen bekräfta ert deltagande senast 10 december. Lägst antal deltagare för kvällen är 5 personer. Om du har några särskilda kostbehov eller andra önskemål, vänligen låt oss veta så snart som möjligt.

Tillsammans ska vi skapa en oförglömlig nyårsafton som ger oss möjlighet att lämna det gamla bakom oss och välkomna det nya med öppna hjärtan och sinnen. Vi ser fram emot att fira tillsammans!

Vi ser fram emot din anmälan till info@yoga-shala.se senast den 20 december.

Med kärlek och ljus

Anna med vänner

Med stor och öppen famn hälsar vi dig välkommen att fira nyår med oss!

Dela detta evenemang

bottom of page